Η μέρα που ο Κρις Καλατζής πέθανε 4 φορές!

Ο Κρις Καλαντζής λίγο έλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η μέρα που ο Κρις Καλατζής πέθανε 4 φορές!

Στα 50 χρόνια του πέρσι ο τέως άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ξανά τη χώρα μας και παραλίγο να μη φύγει.

Ο Ελληνοαυστραλός ήταν στη Μύκονο όταν ένιωσε δυσφορία. «Είδα το φως αρκετές φορές. Δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πολύ γαλήνιο. Απλά είδα ένα λαμπερό φως να ανάβει και να σβήνει», δήλωσε στην ομογενειακή ιστοσελίδα «neoskosmos» ο Κρις Καλαντζής.

Για καλή του τύχη ένας φαρμακοποιός, που τον θυμόταν από την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, όταν έμαθε για τα συμπτώματά του τον έστειλε να τον δει επειγόντως καρδιολόγος.

Τα ευρήματα ήταν εντυπωσιακά: «Είχα δύο μπλοκαρίσματα στις αρτηρίες μου όταν προσπάθησαν να τοποθετήσουν οι γιατροί στεφανιαίο στεντ. Πέθανα τέσσερις φορές. Στο χειρουργικό τραπέζι ένιωθα να σβήνω και να επανέρχομαι. Ο χειρουργός έβριζε και μάλωνε με τη νοσοκόμα επειδή δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο στεντ. Έβαζαν τα ηλεκτρόδια και προσπαθούσαν να με κρατήσουν στη ζωή» αποκάλυψε ο Καλατζής ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού μια πενταετία (1992-97)