ΠΑΟΚ: Το δράμα του Αχιλλέα Σαββίδη και «το καλύτερο φάρμακό του»

Για το δράμα των γονιών του μίλησε ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Σαββίδη.

ΠΑΟΚ: Το δράμα του Αχιλλέα Σαββίδη και «το καλύτερο φάρμακό του»

O 82χρονος σήμερα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Σαββίδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ενώ η σύζυγός του έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας!

Το δράμα της οικογένειάς του περιέγραψε ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ιορδάνης μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ατύχημα της μητέρας του: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τραγική θα τη χαρακτήριζα. Συμβαίνουν αυτά τη ζωή, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Μέσα από το ατύχημα της γιαγιάς υπήρξε μια θετική εξέλιξη. Βγήκε από την εντατική και, όπως φαίνεται, θα γλιτώσει τη ζωή της. Είναι 73 χρονών η μητέρα μου. Διακομίστηκε με πολλά κατάγματα και κακώσεις. Ευτυχώς δεν είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και το γεγονός αυτό επέτρεψε στους γιατρούς να κάνουν τα χειρουργεία. Είχε πολλά κατάγματα σχεδόν σε όλο της το σώμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσει στη συνέχεια τον γολγοθά της».

Για τον πατέρα του: «Παρουσιάζει κάποια προβλήματα της ηλικίας. Είναι 82 ετών, το 1938 γεννηθείς. Οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ τον γνωρίζουν. Είχε πολλές θητείες σε διάφορα πόστα και μακρά θητεία στα γήπεδα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα άνοιας, υπήρχε η η μητέρα μου που τον φρόντιζε, τώρα όμως η κατάσταση είναι αδιέξοδη. Προσπαθούμε να βρούμε και γι’ αυτόν την καλύτερη λύση, όπως αξίζει σε όλους τους γονείς. Το καλύτερό του φάρμακο είναι όταν μιλά για τον ΠΑΟΚ. Όταν δεν είναι πολύ καλά, παίρνει το βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, θυμάται τα παλιά. Όταν μιλά για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη. Είναι υπερκινητικός, ποτέ δεν είχε καταχρήσεις στη ζωή του. Όλη του η ζωή ήταν τα γήπεδα, ο αθλητισμός. Τον βοηθά αυτό και δεν έχει άλλα παθολογικά προβλήματα».