Ένας μπαμπούλας για τους... εξυγιαντές

Τοποτηρητή στην ΕΠΟ στέλνουν FIFA και UEFA δυσαρεστημένοι από τη μέχρι τώρα δράση του Βαγγέλη Γραμμένου και των συνεργατών του.

Ένας μπαμπούλας για τους... εξυγιαντές

Μπορεί ο Βαγγέλης Γραμμένος και συνεργάτες του να πανηγυρίζουν διότι έχουν εξυγιάνει -κατά τα λεγόμενά τους- το ποδόσφαιρο όμως φαίνεται πως η FIFA και η UEFA έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, τόσο η FIFA όσο και η UEFA δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την αποτελεσματικότητα της ΕΠΟ σε ζητήματα που οι ίδιοι θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Έτσι, ετοιμάζουν την τοποθέτηση ενός δικού τους ανθρώπου στα γραφεία της ομοσπονδίας. Ενός ξένου τοποτηρητή, ο οποίος θα ελέγχει τις κινήσεις των μελών της Ομοσπονδίας και θα ενημερώνει άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι συνεργάτες τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στους εκτός συνόρων άρχοντες του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τοποτηρητής θα είναι πάνω από το ΔΣ της ΕΠΟ και θα μείνει στη χώρα μας για τουλάχιστον έξι μήνες. Θα ενημερώνεται και θα ελέγχει κάθε κίνηση της ΕΠΟ και μάλιστα θα έχει το δικαίωμα παρέμβασης ανάλογα με την κρίση του αλλά και τις οδηγίες που θα λαμβάνει από FIFA και UEFA.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι διεθνείς αρχές θέλουν τον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ καθώς θεωρούν ότι δεν πράττονται τα αυτονόητα και όσα προβλέπονται από τους διεθνείς κανονισμούς.