Ολυμπιακός: Στο… περίμενε τον Λισάντρο Σεμέντο

Η Φορτούνα βιάζεται να τον δώσει, δεν «καίγεται» ο Ολυμπιακός. Ο 24χρονος άσος του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο, που ανήκει στην ολλανδική ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως τις 30 Ιουνίου.

Ολυμπιακός: Στο… περίμενε τον Λισάντρο Σεμέντο

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ έκανε το δικό του... παιχνίδι μιλώντας στους Τούρκους δημοσιογράφους και κάνοντας αναφορά στις επαφές του Ολυμπιακού. Επαφές που έγιναν πριν από πολύ καιρό. Για την ώρα ο Λισάντρο Σεμέντο δεν είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο 24χρονος άσος του ΟΦΗ, που ανήκει στην ολλανδική ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως τις 30 Ιουνίου και κατά συνέπεια δεν πρόκειται να γίνει τίποτα έως τότε (και έως τα μέσα Ιουλίου εφόσον ολοκληρωθεί τότε το πρωτάθλημα), καθώς θα έχει υποχρεώσεις με τους Κρητικούς. Συν τοις άλλοις, η Φορτούνα Σιτάρντ περιμένει πρώτα και την τελική απόφαση του ΟΦΗ, αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ή όχι.

Κατά 99% δεν θα την ενεργοποιήσει, αλλά οι Ολλανδοί είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τους Ηρακλειώτες. Ο δε Ολυμπιακός φαίνεται περισσότερο ότι έχει στο «περίμενε» τη Φορτούνα για τον Σεμέντο παρά δείχνει ότι βιάζεται. Άλλωστε, απ’ ό,τι φάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου του ολλανδικού συλλόγου, αν βιάζεται κάποιος να βρεθεί γρήγορα μία λύση, αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η Φορτούνα. Εν ολίγοις μοιάζει η υπόθεση με την περίπτωση του Μπρούνο.

Πάλι πέρσι τέτοια εποχή η ΛΑΣΚ Λιντς έκανε... κόλπα, εμφάνιζε προτάσεις και άλλων ομάδων, δεν έπεφτε ευρώ από τις αρχικές της απαιτήσεις, αλλά στο τέλος οι Αυστριακοί κατάλαβαν ότι ήταν μονόδρομος για τον Μπρούνο ο Ολυμπιακός. Τώρα οι Πειραιώτες έχουν στο «περίμενε» τη Φορτούνα, όχι μόνο λόγω των απαιτήσεων των Ολλανδών (λέγεται ότι εξακολουθούν να ζητούν από 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ), αλλά και επειδή υπάρχουν άλλοι εξτρέμ που είναι πιο ψηλά στη λίστα. Και φυσικά ο Σεμέντο δεν προορίζεται για βασικός.

Υποτίθεται ότι αν θα τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα είναι ο εξτρέμ που θα έχει τον συμπληρωματικό ρόλο. Ακόμα λοιπόν και για τον δεύτερο εξτρέμ στο λιμάνι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά περισσότερο καίγονται να «κλείσουν» με τον βασικό τους ακραίο κυνηγό.