«Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέντο»

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ, Οζκούρ Ισιτάν Γκιουν παραδέχτηκε πως έχει κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Λισάντρο Σεμέντο.

«Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέντο»

Ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ είναι ένας ποδοσφαιριστής από την εγχώρια αγορά που αρέσει στον Ολυμπιακό και ασχολείται με την περίπτωση του. Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως έχουν γίνει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Οζκούρ Ισιτάν Γκιουν παραδέχτηκε πως με τους Πειραιώτες υπήρξαν αρκετές επαφές, αλλά όχι και με την Τραμπζονσπόρ.

«Δεν είχαμε επίσημη επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον Σεμέντο. Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα και με τον τρόπο παιχνιδιού του ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέντο είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω σε κάτι καλό για τον ίδιο, αλλά και εμάς», ανέφερε ο πρόεδρος της Φορτούνα.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον ποδοσφαιριστή δανεικό από τη Φορτούννα το περασμένο καλοκαίρι και είχε βάλει οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος άσος έχει κάνει εξαιρετικά ματς με τη φανέλα των Κρητικών και μάλιστα πριν διακοπεί το πρωτάθλημα για τον κορονοϊό είχε σημειώσει επτά γκολ και είχε πέντε ασίστ σε 25 συμμετοχές.