Ο Ολυμπιακός απαντά με πράξεις

Νέες δηλώσεις από την πλευρά των νομικών του ΠΑΟΚ για το CAS. Ο Ολυμπιακός απλά εργάζεται για να δικαιωθεί ξανά. 

Ο Ολυμπιακός απαντά με πράξεις

Από την πλευρά των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και από διοικητικών παραγόντων της, είναι σύνηθες εδώ και πολύ καιρό να γίνονται δηλώσεις ενόψει της εκδίκασης υποθέσεων που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό.

Κυρίως ο Τάκης Μπαλτάκος είναι εκείνος, ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι σχολιάζει σε μέσα ενημέρωσης τις διαδικασίες που προηγούνται εκείνων των δικαστηρίων. Για το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, τι δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός και όλα τα σχετικά.

Αυτή τη φορά είπε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να είναι παρών στο CAS και να παρέμβει στην υπόθεση για την οποία έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ σχετικά με την τιμωρία που έχει επιβληθεί σε βάρος του από την εφέσεων της ΕΠΟ. Μα, φυσικά, θέλει ο Ολυμπιακός να είναι παρών και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ ίσως να μην τα καταφέρει διότι δεν έχει δικαίωμα να είναι αντίδικος, παρόλο που κάτι εντελώς διαφορετικό είχε διαφανεί το προηγούμενο διάστημα και μετά την τελεσίδικη στα ελληνικά όργανα απόφαση σχετικά με την πολυϊδιοκτησία.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του και να τη δημοσιοποιεί, αυτό είναι αναμφίβολο. Το ότι ο Ολυμπιακός αποφεύγει να κάνει δηλώσεις και προτιμά να εργάζεται για να κερδίζει τις υποθέσεις στα δικαστήρια, αυτό είναι επίσης μια επιλογή. Το αν κάνει... «μπούλινγκ» επειδή ζητάει τα έγγραφα της προσφυγής του ΠΑΟΚ από την ομοσπονδία και δεν τα παραλαμβάνει είναι μάλλον μια ακραία άποψη. Και ενδεχομένως σε τέτοιες, να υπάρχουν και απαντήσεις.

Το νόημα και η ουσία είναι άλλη. Εάν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να είναι παρών στην προσφυγή του ΠΑΟΚ στην Λωζάνη, διότι στην Λωζάνη θα είναι σίγουρα και ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που έχει ήδη προσφύγει και ο ίδιος, για όσους το... λησμονούν. Το αποτέλεσμα θα το ξέρουμε όταν έρθει η ώρα, δικαστές δεν είμαστε. Ούτε δικηγόροι. Αλλά μέχρι τώρα η σιωπή του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε δικαστικούς θριάμβους, ενώ η πολυλογία του ΠΑΟΚ στα αντίθετα αποτελέσματα...