Οι δύο εξτρέμ και ο Ραντζέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός ασχολείται ήδη με τους εξτρέμ της επόμενης σεζόν, αλλά ποντάρει και στους υπάρχοντες. Ειδικά στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. 

Οι δύο εξτρέμ και ο Ραντζέλοβιτς

Σωρεία ακραίων επιθετικών προτείνονται και εξετάζονται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό. Η αποχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε τον περασμένο χειμώνα, όπως και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπολογίζονται για τη συνέχεια κάποιοι από τους εξτρέμ που ήδη ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, έχει θέσει ως ενδεχόμενο να αποκτηθούν δύο wingers από τους «ερυθρόλευκους», κάτι που προβάλλεται και ως επιθυμία του ίδιου του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο. Διότι στην επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός ποντάρει και σε ποδοσφαιριστές που έκαναν φέτος την πρώτη χρονιά τους στην ομάδα και ενσωματώθηκαν στις απαιτήσεις του Πορτογάλου προπονητή, με την προοπτική να είναι βελτιωμένοι και να προσφέρουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια με βάση τις δυνατότητές τους.

Κι αν ο Μάξι Λοβέρα έχει δείξει μέχρι τώρα ότι αποδίδει καλύτερα σε ρόλο «δεκαριού» ή δεύτερου επιθετικού, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ένας καθαρόαιμος εξτρέμ με πολύ μεγάλα περιθώρια να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη νέα χρονιά. Και να δώσει στην ομάδα περισσότερα απ' όσα φέτος, έχοντας μεγάλες βραδιές - όπως στα προκριματικά του Champions League ή το - δικό του ουσιαστικά - γκολ της νίκης στην Τούμπα, αλλά και αγωνιστική αστάθεια απόδοσης σε άλλες περιπτώσεις.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από τον Ραντζέλοβιτς και είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Σέρβο την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί με διάρκεια σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια για τις «πτέρυγες». Διότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν για τις συγκεκριμένες θέσεις τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά όσο και ο Γιώργος Μασούρας. Παίκτες που σίγουρα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη νέα σεζόν.