«Θέλει Σινάν ο Ολυμπιακός»! (vid)

Τον Γερμανό (με τουρκικές ρίζες) εξτρέμ Σινάν Γκιουμούς βάζουν στο παιχνίδι δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Ολυμπιακό. Ανήκει στην Τζένοα, τον θέλει και η Φενέρ. 

«Θέλει Σινάν ο Ολυμπιακός»! (vid)

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την ενίσχυσή του στα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Σινάν Γκιουμούς, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες, αλλά γερμανική υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Είναι παίκτης με σημαντική εμπειρία και ικανότητες, ανήκει στην Τζένοα και φέτος είχε δοθεί δανεικός στην Αντάλιασπορ με την οποία σε 12 αγώνες είχε 3 γκολ και 1 ασίστ.

Στην καριέρα του έχει παίξει 116 φορές με την Γαλατά (33 γκολ, 16 ασίστ), 32 ματς με την Στουτγκάρδη από την οποία άρχισε την καριέρα του, ενώ στην Ιταλία με την Τζένοα δεν «έπιασε» έχοντας μόλις 3 συμμετοχές.

Με την Γαλατά έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Τουρκίας, όπως και 2 Σούπερ Καπ, ενώ έχει παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του με την Τζένοα λήγει το 2022.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον Σινάν θέλει εκτός από τον Ολυμπιακό και η Φενερμπαχτσέ. Από τους Πειραιώτες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι, πιθανώς να έχει προταθεί ο παίκτης και να εξετάζεται.