Η τρομερή ματσάρα του Κουρτ με τον Καμαρά!

Ο Γιοάν Κουρτ είναι στόχος του Ολυμπιακού, έχει παίξει εναντίον και του Βαλμπουενά, αλλά θυμάται με τον Μαντί Καμαρά ένα απίθανο ματς! 

Η τρομερή ματσάρα του Κουρτ με τον Καμαρά!

Ήταν 2 Μαρτίου του 2018 όταν η Μπουργκ Περονάς υποδέχτηκε την Αζαξιό για την Ligue 2 της προπερσινής περιόδου. Εκείνη τη σεζόν ο Γιοάν Κουρτ που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης αγωνιζόταν στην Μπουργκ Περονάς, πριν κάνει τη μεταγραφή στην Μπρεστ όπου ανήκει την τελευταία διετία και μένει τώρα ελεύθερος.

Ο Κουρτ ήταν βασικός με τους γηπεδούχους ενώ στον πάγκο της Αζαξιό βρισκόταν ο νυν «ερυθρόλευκος» Μαντί Καμαρά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4', αλλά γρήγορα με πέναλτι η ομάδα του Κουρτ ισοφάρισε. Πάλι γκολ η Αζαξιό για το 1-2, αλλά στο 45' ο Κουρτ δίνει ασίστ και το ημίχρονο λήγει 2-2.

Στην επανάληψη πολύ νωρίς η Μπουργκ κάνει το 3-2, αλλά η ομάδα του Καμαρά βάζει δύο γκολ στο 51' και στο 57' και κάνει το σκορ 3-4! Τότε ο προπονητής της Αζαξιό περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Μαντί για να κρατήσει το κέντρο και να μπορέσει η ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμα.

Όμως μόλις στο επόμενο λεπτό η Μπουργκ ισοφαρίζει σε 4-4! Και τελικά φτάνει το 79ο λεπτό όταν ο Γιοάν Κουρτ σημειώνει γκολ για την τότε ομάδα του και διαμορφώνει το τελικό Μπουργκ-Αζαξιό 5-4, δίχως ο Μαντί Καμαρά και οι συμπαίκτες του να μπορέσουν να αντιδράσουν...

Εφόσον ο Κουρτ πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ο Καμαρά μείνει στον Πειραιά, σίγουρα θα έχουν να θυμούνται και να λένε πολλά για εκείνο το συναρπαστικό παιχνίδι, πριν από δύο χρόνια.

Ο Γιοάν Κουρτ έχει παίξει παλιά και εναντίον του Βαλμπουενά σε ένα Τρουά-Λιόν 0-1, ενώ έχει αντιμετωπίσει κι άλλες φορές τον Καμαρά σε κορσικανικά ντέρμπι (Αζαξιό-Γκαζελέκ), αλλά τότε ο Μαντί τον κέρδιζε. Μάλιστα σε ένα ματς που είχε ηττηθεί ο Κουρτ, το νικητήριο γκολ για την Αζαξιό είχε βάλει ... ο Λάτσι.

Το καλύτερο ματς της καριέρας του, πάντως, το έχει κάνει ο Κουρτ ως παίκτης της Μπρεστ στην φετινή σεζόν. Στο 2-2 με την Λιόν, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί δύο φορές, αλλά ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είχε ισοφαρίσει με δικά του γκολ...