ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το μίσος τους μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τονίζει πως κανείς βανδαλισμός δεν μπορεί να αγγίξει τη μνήμη και τον σεβασμό για τους 21 αγγέλους και επισημαίνει να στρέψουν το μίσος τους σε αυτούς που στέκονται μπροστά τους.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το μίσος τους μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους»

Ανακοίνωση για την επαίσχυντη και αποτρόπαια πράξη του βανδαλισμού του μνημείου για τα θύματα της Θύρας 7 εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία υπερθεματίζει πως «κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους».

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο Μνημείο των Θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει…

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους.

Ολυμπιακός: Αποκατάσταση της τάξης - Η φανέλα με το συμβολικό «21» ξανά στο μνημείο για τη «Θύρα 7»

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη».

Γαβαλάς για το μνημείο της Θύρας 7: «Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά;»

Άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου «Θυμάτων της Θύρας 7»