Ολυμπιακός: Αποκατάσταση της τάξης - Η φανέλα με το συμβολικό «21» ξανά στο μνημείο για τη «Θύρα 7»

H φανέλα με το συμβολικό «21» τοποθετήθηκε ξανά στο μνημείο για τα θύματα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το μήνυμα της «Θύρας 7» για τους θρασύδειλους: «Όσο χαμηλά και να πέσετε για εμάς οι νεκροί δεν θα αποκτήσουν χρώμα ποτέ».

Ολυμπιακός: Αποκατάσταση της τάξης - Η φανέλα με το συμβολικό «21» ξανά στο μνημείο για τη «Θύρα 7»

Πριν λίγες μέρες, άγνωστοι θρασύδειλοι προέβηκαν σε μία απαράδεκτη, αισχρή και ντροπιαστική κίνηση. Βεβήλωσαν το μνημείο για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο βρίσκεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όχι μόνο δημιούργησαν ζημιές, αλλά και το λεηλάτησαν, παίρνοντας την χαρακτηριστική ερυθρόλευκη φανέλα με το "21" στην πλάτη, την οποία φορούσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ένας αριθμός φυσικά που συμβολίζει τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας του 1981 στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Υπήρξαν, όμως, άμεσα αντανακλαστικά, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της βεβήλωσης του μνημείου του Δήμου Πειραιά για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και πάλι μία νέα ερυθρόλευκη φανέλα, με το συμβολικό νούμερο "21", το οποίο θα κοσμεί και πάλι το μνημείο. Η "Θύρα 7" μάλιστα πήρε θέση για το γεγονός, σχολιάζοντας τα εξής: "Αποκατάσταση τάξης - Ό,τι και να κάνετε, όσο χαμηλά και να πέσετε, για εμάς οι νεκροί δεν θα αποκτήσουν χρώμα ποτέ"