Δεν παίζει μπάλα μόνο η Super League 1

Η πλειοψηφία ασχολείται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Super League 1 και ξεχνά τις άλλες κατηγορίες στο ποδόσφαιρο αλλά και το πιο βασικό κομμάτι. Τα παιδιά που παίζουν μπάλα!

Δεν παίζει μπάλα μόνο η Super League 1

Οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, έχουμε το μυαλό μας, στο πότε θα ξαναδούμε να... τσουλάει το τόπι στα γήπεδα της Super League 1.

Η είδηση της επανέναρξης των προπονήσεων – έστω και σε γκρουπ σε πρώτη φάση – ήχησε ευχάριστα στα αυτιά όλων. Το πρώτο σημαντικό γκολ της σεζόν είναι γεγονός αλλά ακόμη έχουμε τον...επαναληπτικό.

Εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας και καλό θα είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι αλλά και να κοιτάξουμε τι γίνεται στις άλλες κατηγορίες αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Μπάλα σε αυτή τη χώρα δεν... παίζει μόνο η Super League 1 και καλό θα είναι οι παράγοντες, η πολιτεία αλλά και οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κοιτάξουν τι γίνεται και στις λεγόμενες «μικρές» κατηγορίες.

Όχι μόνο στην Super League 2 και στην Γ’ Εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα. Ακόμη και στα τμήματα υποδομής, όλης της χώρας, όπου εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.

Πως θα μπουν στο γήπεδο οι «πιτσιρικάδες»; Πως και πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις; Τι μέτρα, όπου φυσικά χρειάζεται, θα παρθούν; Τα ματς πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθούν;

Οι «αιώνιοι χορηγοί» των παιδιών, οι γονείς τους, θα ενημερωθούν ή θα μάθουν τα πάντα όταν περάσουν από το ταμείο στο τέλος του μήνα;

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μπορεί στους περισσότερους να φαντάζει...βιαστική αυτή η κουβέντα αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ξέρουμε τι γίνεται. Μην έρθει ο Σεπτέμβριος και "θυμηθούμε" τις ακαδημίες των ομάδων και τα τμήματα υποδομής.

Δεν είναι κακό να υπάρχει και ένα πλάνο για το μέλλον αυτής της χώρας. Τα παιδιά!