Τι γίνεται με Κάιπερς, Καμαρά μετά το λουκέτο στη Γαλλία

Δύο ποδοσφαιριστές του έχει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία και αμφότεροι επηρεάζονται από το πρόωρο τέλος που μπήκε στα πρωταθλήματα από τον Εμανουέλ Μακρόν.

Τι γίνεται με Κάιπερς, Καμαρά μετά το λουκέτο στη Γαλλία

Μετά την Ολλανδία και η Γαλλία αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν έβαλε πρόωρο τέλος σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ενώ η UEFA θα ήθελε την ολοκλήρωση του.

Ligue1: Της έβαλε «λουκέτο» ο Μακρόν!

Όπως και να 'χει η Ligue 1, αλλά και οι υπόλοιπες κατηγορίες της Γαλλίας ολοκληρώνονται πρόωρα έπειτα από την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός σε όλη την Ευρώπη. Το συγκεκριμένο θέμα, όμως, δεν αφήνει αδιάφορο και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ζήτημα το οποίο τους αφορά άμεσα τους "ερυθρόλευκους".

Συγκεκριμένα στο γαλλικό ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους ανήκουν και αγωνίζονται δανεικοί. Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος με την Αζαξιό παίζει στη Ligue 2, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και ο Φοντέ Καμαρά με την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Η απόφαση για πρόωρο τέλος στα πρωταθλήματα της Γαλλίας σαφώς και επηρεάζει τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι δανεισμοί τους ολοκληρώνονται και αμφότεροι θα πρέπει να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό. Φυσικά θα έρθουν σε συνεννόηση με την ομάδα του Πειραιά για το πότε θα γυρίσουν και πότε θα ξεκινήσουν προπονήσεις.