UEFA: Βοήθημα 236,5 εκατομμυρίων στις ομοσπονδίες-μέλη της!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να δώσει βοήθημα 4,3 εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε ομοσπονδία-μέλος της. 

UEFA: Βοήθημα 236,5 εκατομμυρίων στις ομοσπονδίες-μέλη της!

Σημαντικό βοήθημα της τάξεως των 236,5 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε να δώσει η UEFA στα μέλη της. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας μετά από συνεδρίαση που είχε έδωσε τη συγκατάθεσή της να χορηγηθούν συνολικά 236,5 εκατομμύρια ευρώ στις 55 ομοσπονδίες-μέλη της ως βοήθημα για την οικονομική ζημία που έχει επιφέρει η φονική πανδημία του κορονοϊού.

Πιο απλά, κάθε ομοσπονδία χώρας-μέλους της UEFA θα λάβει 4,3 εκατομμύρια ευρώ ως βοήθημα για να καλύψει τις ανάγκες της.

«Το άθλημά μας αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη πρόκληση μετά την κρίση με τον κορονοϊό. Η UEFA θέλει να βοηθήσει τα μέλη της να ανταποκριθούν στις ειδικές αυτές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Ως αποτέλεσμα αυτού συμφωνήσαμε να δώσουμε μέχρι και 4,3 εκατομμύρια σε κάθε ομοσπονδία.

Χωρίς αμφιβολία το ποδόσφαιρο θα είναι στην καρδιά της ζωής μας όταν αυτή επιστρέψει στην κανονικότητά της. Και όταν ο καιρός έρθει, τότε το ποδόσφαιρο θα είναι έτοιμο να απαντήσει και πάλι», καταλήγει η δήλωση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.