Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι ξένοι παίκτες μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Μαρτίνς

Γύρισαν πίσω στην Ελλάδα οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού έληξε η άδεια που τους είχε δώσει ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι ξένοι παίκτες μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Μαρτίνς

Αρκετοί από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού επέλεξαν να φύγουν εκτός συνόρων όταν τους δόθηκε η άδεια. Ειδικά οι Πορτογάλοι πήγαν στην πατρίδα τους, αλλά η άδεια δύο εβδομάδων που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκληρώθηκε και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Όπως προέβλεπε η οδηγία από την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές γύρισαν στην Ελλάδα. Ο κύριος όγκος τους επέστρεψε το Σάββατο στη χώρα μας, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν ο Ζοσέ Σα.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως επιβάλλει και το πρωτόκολλο της κυβέρνησης, θα μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών στα σπίτια τους. Από εδώ και στο εξής συνεχίζουν τα προγράμματά τους όπως έκαναν και πριν από την άδεια που τους έδωσε η ομάδα του Πειραιά.

Κανονικά θα συνεχίσουν να προπονούνται στα σπίτια τους και περιμένουν τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης προκειμένου να μάθουν πότε θα πάνε ξανά στον Ρέντη. Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει στα μέσα Μαΐου, οπότε θα έχει λήξει η καραντίνα και για όσους γύρισαν από το εξωτερικό. Πριν από τις 10 Μαΐου δύσκολα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε και είχε δοθεί οδηγία να επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 25 Απριλίου προκειμένου να περάσουν και οι δύο εβδομάδες καραντίνας που προβλέπονται. Πλέον αναμένονται οι αποφάσεις για το πρωτάθλημα και τις προπονήσεις.

Το πιο πιθανό είναι στις αρχές Ιουνίου να έχουμε σέντρα και η μία σεζόν να διαδεχτεί την άλλη.