Τι δήλωσε ο Προτό για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ενεργό δράση

Ο Σίλβιο Προτό σε έναν μήνα θα συμπληρώσει τα 37 του χρόνια και ρωτήθηκε για το εάν σκέπτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Διαβάστε τι απάντησε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν της Λάτσιο.

Τι δήλωσε ο Προτό για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ενεργό δράση

Ο Σίλβιο Προτό σε έναν μήνα (23/5) θα συμπληρώσει τα 37 του χρόνια και ρωτήθηκε για το εάν σκέπτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Λάτσιο, Σίλβιο Προτό, ο οποίος φυσικά είχε και πέρασμα από τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε πως υπάρχει μια πιθανότητα στο τέλος της σεζόν – εάν μάλιστα αυτή δεν ολοκληρωθεί – να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Υπάρχει ανησυχία. Αυτή η ασθένεια επηρεάζει όλους και κανένας δεν είναι ασφαλής. Φοβόμαστε για τους αγαπημένους μας, αλλά για την ώρα οι δικοί μου άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους» δήλωσε αρχικά ο Σίλβιο Προτό.

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Λάτσιο είπε για το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του το καλοκαίρι.

«Η αλήθεια είναι πως εάν το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί, θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω στο καλύτερο επίπεδο. Θα μπορούσε να είναι το τέλος της καριέρας μου, αλλά είναι μόνο μια πιθανότητα, δεν έχω λάβει ακόμη οριστική απόφαση για το μέλλον μου και την επόμενη χρονιά.

Τώρα σκέφτομαι το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά με τη Γιουβέντους. Όλα είναι δυνατά. Έχουμε παίξει καλά μέχρι τώρα» σχολίασε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ρώμης, Σίλβιο Προτό.

Για την επόμενη μέρα, εάν τελικά αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Άντερλεχτ.

«Παρακολουθώ τα παιχνίδια της, όπως και των άλλων πρώην ομάδων μου. Η Άντερλεχτ, ωστόσο, παραμένει η πρώτη μου αγάπη, έχω κερδίσει πολλούς τίτλους εκεί. Αν μου ζητούσαν να επιστρέψω, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Έχω κάποια σχέδια με τη γυναίκα μου στον τομέα των ακινήτων αλλά θα δούμε. Θα αποφασίσω αργότερα. Έχω αρκετές πόρτες ανοιχτές. Είμαι καλός και στον σχολιασμό αγώνων» τόνισε ο Σίλβιο Προτό.