Ο… βραχνάς της Μπενφίκα με Ζίβκοβιτς και ο Ολυμπιακός

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ενώ η Μπενφίκα προσπαθεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Ο… βραχνάς της Μπενφίκα με Ζίβκοβιτς και ο Ολυμπιακός

Μία ιστορία από τα παλιά έρχεται ξανά στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Άντρια Ζίβκοβιτς που σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι είναι ένας ποδοσφαιριστής που το όνομά του δεν έχει βγει από την «ερυθρόλευκη» ατζέντα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας βραχνάς για την Μπενφίκα που προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτόν εδώ κι αρκετούς μήνες, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Το συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς με τους «αετούς» της Λισαβόνας έχει φτάσει στα ύψη. Συγκεκριμένα η Μπενφίκα είναι υποχρεωμένη πλέον να του καταβάλει 5 εκατομμύρια ευρώ. Προσπάθησε και τον Ιανουάριο να βγάλει από πάνω της αυτό το συμβόλαιο, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή να φύγει από τη Λισαβόνα.

Πλέον, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, η Μπενφίκα θα έρθει σε νέα επαφή με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, η Μπενφίκα τού έχει προτείνει να του πληρώσει το 50% του συμβολαίου του για να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τη φετινή σεζόν ο Άντρια Ζίβκοβιτς έχει παίξει μόλις 62 λεπτά, αφού σύλλογος τον έχει βάλει στο… ψυγείο προκειμένου να τον αναγκάσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπενφίκα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει κρούση και τον Ιανουάριο για να τον πάρουν από την Μπενφίκα, αλλά ο παίκτης προτίμησε να «καθίσει» στο συμβόλαιό του. Στην Ιβηρική θεωρούν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν έχει ατονήσει και θα επανέλθει. Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει στα άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να φτάσουν αυτά τα χρήματα που λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής από την Μπενφίκα και φυσικά θα πρέπει κι εκείνος να ρίξει νερό στο κρασί του αν θέλει να απεμπλακεί.