Ανουάρ: «Ελπίζω να ξαναπαίξω στη Βαγιαδολίδ του χρόνου»

Ο Ανουάρ Τουχαμί ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ανουάρ: «Ελπίζω να ξαναπαίξω στη Βαγιαδολίδ του χρόνου»

Ο Ανουάρ Τουχαμί μίλησε σε ΜΜΕ της Ισπανίας, για τη ζωή στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού, αλλά και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο χαφ του Παναθηναϊκού μάλιστα έκανε κολακευτικά σχόλια για τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μίλησε για ακόμη μία φορά για τις τάσεις επιστροφής στην Βαγιαδολίδ, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανουάρ:

Για την κατάσταση στην Ελλάδα με την πανδημία: Η κατάσταση είναι αρκετά καλή στην Ελλάδα, αν και έχω τη δική μου αγωνία για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα. Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία και προσπαθώ να μιλώ με την οικογένεια μου μέσω βιντεοκλήσεων, ενώ δεν έχουμε τη δυνατότητα να προπονούμαστε στο γήπεδο και κάνουμε ατομικές προπονήσεις στο σπίτι μας. Στην Ελλάδα πήραν πολύ γρήγορα μέτρα και μείναμε στο σπίτι από τη στιγμή που άρχισε να εμφανίζεται ο κορονοϊός στη χώρα. Έχουν ήδη πάρει αρκετά μέτρα.

Για την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε σε ίδρυμα στη Θέουτα: Πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε βοήθεια όταν μπορούμε και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θέλησα να βοηθήσω με τον τρόπο μου την πόλη μου και με κάνει χαρούμενο το γεγονός ότι ο κόσμος μπορεί να φάει κάτι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό. Επίσης ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας βοηθάει και η αλήθεια είναι ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό.

Για τη Βαγιαδολίδ: Ελπίζω τη νέα σεζόν να σας δω ξανά και να αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.