Κούκλες αντί για φιλάθλους στη Λευκορωσία (vid)

Οι οπαδοί της Ντινάμο Μπρεστ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και να βλέπουν τα πρόσωπά τους στα ανδρείκελα στις εξέδρες.

Κούκλες αντί για φιλάθλους στη Λευκορωσία (vid)

Έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε η διοίκηση μιας ομάδας στη Λευκορωσία για να γεμίσει τις άδειες εξέδρες του γηπέδου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι το μοναδικό στην Ευρώπη που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τις αντιδράσεις της ΟΥΕΦΑ αλλά και της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro).

Ωστόσο οι περισσότεροι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ επιλέγουν πλέον να μένουν στο σπίτι, οπότε η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να γεμίσει τις θέσεις τους στο γήπεδο με ανδρείκελα που αναπαριστούν φιλάθλους.

Κούκλες δηλαδή που φορούν φανέλες ομάδων, όχι μόνο της Ντινάμο Μπρεστ αλλά και άλλων συλλόγων.

Οπαδοί από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εικονικά εισιτήρια από το διαδίκτυο και, σε αντάλλαγμα, οι φωτογραφίες των προσώπων τους θα επικολλώνται πάνω στα ανδρείκελα που θα τοποθετούνται στις κερκίδες. Επιπλέον, θα λαμβάνουν ταχυδρομικά και ένα match programme.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, στην προσπάθεια που γίνεται κατά του κορονοϊού.

Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (12/4) απέναντι στην Ίστλοχ, με τον σύλλογο να έχει βγάλει και πάλι στο διαδίκτυο τα εικονικά εισιτήρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ