Η δωρεά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σπάρτη! (pic)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωράει η Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη, καθώς πρόκειται να δωρίσει 10.000 γάντια μιας χρήσης σε ίδρυμα της λακωνικής πρωτεύουσας.

Η δωρεά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σπάρτη! (pic)

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη, η οποία φυσικά ευθυγραμμίζεται με τη γενικότερη κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ο σύλλογος του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πρωτοβουλία του επικεφαλής της Σχολής Ολυμπιακού Σπάρτης, Νίκου Πανταζόπουλου, αλλά και του Μάκη Μπεκάκου, θα γίνει δωρεά 10.000 γαντιών μιας χρήσης στο Ίδρυμα Ανιάτων της Μητρόπολης της περιοχής, το οποίο φιλοξενεί περί τους 180 τρόφιμους.

«Η ανθρωπιά, η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να βοηθήσει. Μένουμε σπίτι κι έχουμε υπομονή. Θα περάσει», είπε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Πανταζόπουλος.

Μάλιστα η μεταφορά έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς τα πρώτα 5.000 γάντια έχουν ήδη φύγει από τον Κορυδαλλό με προορισμό την πρωτεύουσα της Λακωνίας προκειμένου να δοθούν στο προαναφερθέν ίδρυμα.

Δείτε το σχετικό ποστ της σχολής του Ολυμπιακού στη Σπάρτη: