Βαλμπουενά: «Απογοητεύτηκα από τους ανθρώπους της Μαρσέιγ»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαρσέιγ το 2015, αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε από τους ανθρώπους της ομάδας σε δύο περιπτώσεις.

Βαλμπουενά: «Απογοητεύτηκα από τους ανθρώπους της Μαρσέιγ»

O βιρτουόζος μέσος του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Μαρσέιγ, Football Club de Marseille, εξήγησε ότι ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα της Μασσαλίας το 2015, όταν έφυγε από την Ντιναμό Μόσχας, αλλά τελικά κατέληξε στη Λιόν.

Η πρώτη απογοήτευση είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της και η δεύτερη με το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας τού έδειξαν πως ένιωσαν προδομένοι με την απόφασή του να πάει στη Λιόν.

Οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

«Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στη Μαρσέιγ, αλλά... Πήγα στη Ρωσία και πήγαν καλά τα πράγματα τον πρώτο χρόνο. Όχι όμως και τον δεύτερο. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια ή έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα.

Δεν αισθάνθηκα πραγματικό ενδιαφέρον από τη διοίκηση της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Από την πλευρά της, η Λιόν μού πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί ήμουν μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν.

Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσα πηγαίνοντας στη Λιόν».