«Ο ΠΑΟΚ υποχωρεί στην υπόθεση του Μίσιτς» (pic)

Ο ΠΑΟΚ υποχωρεί όσον αφορά την περίπτωση αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

«Ο ΠΑΟΚ υποχωρεί στην υπόθεση του Μίσιτς» (pic)

Οι οικονομικές συνέπειες από τον κορονοϊό, δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τις ομάδες. Στο περιθώριο των περικοπών που προβλέπονται για τους επόμενους μήνες εντάσσεται και η περίπτωση αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την "A Bola" o Δικέφαλος έχει κάνει πίσω όσον αφορά την απόκτηση του Κροάτη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στα "Λιοντάρια" στο τέλος της σεζόν.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης (31/3) ότι ο ΠΑΟΚ είναι διστακτικός ώστε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση.

"Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ", αναφέρει το ρεπορτάζ στο πρωτοσέλιδο της A Bola.

Ο 25χρονος Κροάτης μέσος είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τα λιοντάρια της Λισαβόνας τον Ιανουάριο του 2019 και ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο.

Μάλιστα, στις 13 Ιανουαρίου ο Γιώργος Σαββίδης είχε προαναγγείλει την παραμονή του Κροάτη στον ΠΑΟΚ.

"Άντε, ήρθε και το δώρο Χριστουγέννων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ", είχε γράψει στο instagram, αναρτώντας φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να δίνει τα χέρια με τον Μίσιτς.