Ο Μαρινάκης, η Τρουά και η γαλλική αγορά

Οι Γάλλοι επιμένουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται με την αγορά της Τρουά, ενώ από τον Ολυμπιακό διαψεύδεται η συγκεκριμένη πληροφορία.

Ο Μαρινάκης, η Τρουά και η γαλλική αγορά

Από τη Γαλλία επιμένουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται με την Τρουά και κινείται για την αγορά της. Το France Football φιλοξένησε νέο ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα και υπογραμμίζει πως ο Ντανιέλ Μασονί κοστολογεί το σύλλογο 8-10 εκατ. ευρώ.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μαρινάκη και Τρουά

Οι Γάλλοι επιμένουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακού. Μάλιστα το προχώρησαν το θέμα πως η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο στον γαλλικό σύλλογο.

Μάλιστα σύμφωνα με το France Football ο Μασονί θα παραμείνει διαχειριστής και θα ελέγχει την ομάδα για δύο σεζόν. Επισημαίνουν, ωστόσο πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορονοϊό προφανώς θα καθυστερήσει όλη τη διαδικασία.

Τι γίνεται τώρα με τη συγκεκριμένη περίπτωση; Από τον Ολυμπιακό έχουν διαψεύσει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται με την Τρουά και πως κάνει κίνηση για την αγορά της. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντανιέλ Μασονί ψάχνει για συμπαίκτη ή ακόμα και να διώξει από… πάνω του την Τρουά.

"Ψάχνεται" να δώσει την γαλλική ομάδα και κάπως έτσι έχει εμπλακεί το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια, αυτό δεν έχει γίνει τυχαία, διότι ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τη γαλλική αγορά. Ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Ζοσέ Ανιγκό είναι δύο άνθρωπο που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά της Γαλλίας.

Σκανάρουν τις ομάδες για ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν είτε τον Ολυμπιακό, είτε τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μη ξεχνάμε πως οι δύο άνδρες λειτουργούν και για λογαριασμό του αγγλικού συλλόγου. Είναι προφανές πως έχουν γίνει κάποιες επαφές είτε με την Τρουά, είτε με άλλον σύλλογο της Γαλλίας και οι οποίες ίσως αφορούσαν σε κάτι άλλο και κάπως έτσι μπλέχτηκε η ιστορία.