Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μαρινάκη και Τρουά

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της γαλλικής Τρουά, αλλά ο Ολυμπιακός διέψευσε το θέμα.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Μαρινάκη και Τρουά

Η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com» ανάβει φωτιές με δημοσίευμα της. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Γάλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12.000.000 ευρώ για την αγορά της γαλλικής ομάδας. Από την πλατεία Αλεξάνδρας υπήρξε αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα. Οι Πειραιώτες διέψευσαν το ρεπορτάζ των Γάλλων λέγοντας ότι "δεν ισχύει αυτό το θέμα".

Οι Γάλλοι στο ρεπορτάζ έγραφαν ότι ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ περιμένει την απάντηση του προέδρου της Τρουά, Ντανιέλ Μαζονί. Μάλιστα έγραφε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Λονδίνο και έθεσαν επί τάπητος το θέμα της αγοράς της Τρουά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η συνάντηση τους όπως γράφουν οι Γάλλοι έγινε στις αρχές Μαρτίου πριν προσβληθεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον κορονοϊό.

Από το μεγάλο λιμάνι διαψεύδουν το συγκεκριμένο θέμα και δήλωναν άγνοια πως αν έχει γίνει μία τέτοια κίνηση. Να επισημάνουμε ότι για την αγορά της Τρουά είχε ενδιαφερθεί ο Κινεζοαμερικάνος πρόεδρος της Μπάρνσλεϊ. Τώρα φέρεται να κινείται για την αγορά της γαλλικής Τουλούζ.