Κετσπάγια: «Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι που λένε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα της Κύπρου»

Ο Γεωργιανός τεχνικός σχολιάζει τις σκέψεις της UEFA για την τύχη των πρωταθλημάτων και δη της Κύπρου.

Κετσπάγια: «Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι που λένε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα της Κύπρου»

Λουκάκου: «Δεν μπορώ να δω τη μάνα μου, τον γιο μου. Εκτιμάς ό,τι είχες δεδομένο»

Μέσα σε μία πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει όλη η Ευρώπη εξαιτίας του κορονοϊού, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από αυτό. Η UEFA προσπαθεί να βρει λύσεις για την κατάληξη των πρωταθλημάτων. Ήδη έχει αναβάλει το Euro που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το καλοκαίρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και το Copa America από την πλευρά της CONMEBOL. Έχουν βάλει ως πρώτο στόχο την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, αλλά και τους τελικούς σε Champions League και Europa League. Αν δεν υπάρχει ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν, η UEFA εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να τελειώσει έτσι η περίοδος και να πάρουν τα πρωταθλήματα οι ομάδες που είναι πρώτες στα πρωταθλήματά τους.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Τιμούρ Κετσπάγια ήταν αρκετά καυστικός σε αυτό το ενδεχόμενο σχολιάζοντας αυτή την πιθανότητα. Άδικη χαρακτήρισε ενδεχόμενη απόφαση οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και ανάδειξης ως πρωταθλήτριας της ομάδας που είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης επεσήμανε ότι σε αρκετές χώρες ισχύει ο συντελεστής τερμάτων και σε άλλες τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, ενώ χαρακτήρισε εξωφρενικό το σενάριο που αναπτύχθηκε και σύμφωνα με το οποίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν θα παίξουν όσες ομάδες κέρδισαν πέρσι ευρωπαϊκό εισιτήριο:

«Αυτή η πρόταση είναι περισσότερο άδικη για εμάς, γιατί είμαστε ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ομόνοια. Στην UEFA και σε πολλές χώρες λένε ότι μετράνε τα γκολ, εμείς εδώ λέμε ότι μετράνε τα μεταξύ μας παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι που λένε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα και να πάνε στην Ευρώπη αυτοί που πήγαν πέρσι. Είναι εκπληκτικό δηλαδή αυτό που λένε. Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα!».