Μούγιακιτς για Ατρόμητο, Κάναντι και κορονοϊό! (vid)

Ο πρώην άσος του Ατρόμητου Άρμιν Μούγιακιτς, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες πήρε μεταγραφή στην Τσουνγκνάμ Ασάν στη Ν. Κορέα μίλησε για την ομάδα του Περιστερίου, τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι αλλά και τον κορονοϊό!

Μούγιακιτς για Ατρόμητο, Κάναντι και κορονοϊό! (vid)

Ο Άρμιν Μούγιακιτς το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον Ατρόμητο και μετακόμισε στο Βέλγιο (Λόμελ) όπου όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε.

Έτσι είπε το ναι στην πρόταση της Τσουνγκνάμ Ασάν στη Ν. Κορέα και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λόγω του κορονοϊού περιμένει κι αυτός κάποια στιγμή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

O 23χρονος ο οποίος βρίσκεται στην Ν. Κορέα μαζί με την κοπέλα του Αντονία, έκανε δηλώσεις στην Αυστρία.

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου είπε για τον κορονοϊό και πως τον ζει στην Ν. Κορέα:

«Τα πράγματα εδώ έγιναν πιο δύσκολα στα τέλη του Φλεβάρη. Στην αρχή ο κόσμος δεν ήταν τόσο φοβισμένος. Κανένας δεν φορούσε μάσκες. Τώρα έχουν προσβληθεί περίπου 8.000 άτομα. Ακόμη και για προετοιμασία που είχαμε πάει, δεν φορούσαμε μάσκες στις πόλεις που επισκεφτήκαμε.

Τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος, ακόμη κι εγώ που να μην φοράει μάσκα.Τα κρούσματα αυξήθηκαν απότομα και ξαφνικά μια πόλη 600.000 κατοίκων ήταν έρημη. Όταν βρέθηκε το πρώτο θετικό δείγμα στην πόλη όπου μένω η ομάδα έλαβε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Οι άνθρωποι είναι πιο προσεκτικοί. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις να πας σε ένα εστιατόριο ή σε ένα καφέ, που έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα απολυμαντικά».

Για το πως πήγε στη Ν. Κορέα, ο Μούγιακιτς τόνισε «με είχαν δει σε ένα παιχνίδι του Ατρόμητου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τότε που είχαν κάνει την πρόταση αλλά δεν ήθελα να φύγω.

Δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες. Μου άρεσε στον Ατρόμητο. Ο κ. Κάναντι που ήταν τότε προπονητής, με βοήθησε. Ωρίμασα ποδοσφαιρικά στον Ατρόμητο. Δούλεψα ατομικά και ομαδικά και κατάφερα να μάθω πράγματα μέσα από την τακτική που ακολούθησε ο κόουτς.

Όλα άλλαξαν με τον νέο προπονητή. Δεν ήμουν στα πλάνα του και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω. Ήθελε κάτι άλλο και εγώ δεν μπορούσα να το προσφέρω. Έτσι συμβαίνει στις ομάδες. Είναι λογικό.

Πήγα στο Βέλγιο και στη Λόμελ αλλά δεν μπόρεσα να παίξω αρκετά παιχνίδια. Λυπάμαι για την απόφαση που πήρα. Στην Τσουνγκνάμ Ασάν με παρακολουθούσαν από όταν ήμουν στον Ατρόμητο και το χειμώνα αφού το συζήτησα με την κοπέλα μου, αποφάσισα να πω το ναι.

Έτσι είναι η ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Είμαι σε ένα οργανωμένο κλαμπ, σε εξαιρετικό περιβάλλον».

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και κάνει αναφορά ο Μούγιακιτς στις δηλώσεις του