Προς αναβολή οι αγώνες σε ΕΠΣ Πειραιά - «Λουκέτο» στην ΕΠΣΔΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, απομένουν οι ανακοινώσεις από την Ένωση του Πειραιά  για να αναβληθούν οριστικά οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (14 και 15/3). Η ΕΠΣΔΑ ανακοίνωσε πως βάζειι «λουκέτο» λόγω κορονοϊού στην 22η αγωνιστική.

Προς αναβολή οι αγώνες σε ΕΠΣ Πειραιά - «Λουκέτο» στην ΕΠΣΔΑ

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για γνωστοποιηθεί η οριστική αναβολή των αγώνων των τριών πρωταθλημάτων, τόσο του ερχόμενου διημέρου όσο και του επομένου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση Πειραιά πήρε την απόφαση να αναβάλει μέχρι νεωτέρας την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της. Και αυτό ως μέτρο προφύλαξης των αθλητών από τον κορονοϊό. Η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με μια πανδημία και στο λιμάνι λίγο έλειψε να είχαμε κανονικά «δράση» σε άδεια γήπεδα.

Ευτυχώς, η λογική πρυτάνευσε και μετά από πιέσεις, σωματείων και ποδοσφαιριστών η ΕΠΣΠ έκανε αυτό που έπρεπε, προφυλάσσοντας τον κόσμο από τον ιό. Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που σταματάει η ροή των πρωταθλημάτων στο λιμάνι. Η πρώτη ήταν όταν αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με αποχή οι διαιτητές αναβάλει τις αναμετρήσεις του διημέρου (14/3 και 15/3). Όπως στον Πειραιά έτσι και εκεί το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Όσον αφορά τη Δυτική Αττική, η Ένωση με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως οι αγώνες του σαββατοκύριακου αναβάλλονται:«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (12/3), ύστερα από εισήγηση του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ Κώστα Καράμπελα, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, αναβάλλεται η 22η αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/3 των πρωταθλημάτων Α’ και Β΄ Κατηγορίας»