Ολυμπιακός: «Ιδιαίτερα» του Αρτέτα στον Πεπέ και λόγω… Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας εξουδετέρωσε τον Νικολά Πεπέ στα ματς με την Άρσεναλ και ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεκινήσει προπονήσεις μαζί του για να τον βελτιώσει.

Ολυμπιακός: «Ιδιαίτερα» του Αρτέτα στον Πεπέ και λόγω… Τσιμίκα

Ένας μεγάλος κίνδυνος για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με την Άρσεναλ ήταν ο Νικολά Πεπέ. Στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έπαιξε βασικός, αλλά στο Emirates ο Μικέλ Αρτέτα παρέταξε ό,τι καλύτερο είχε και τον έβαλε βασικό.

Ο Πεπέ έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης της Άρσεναλ και για τον Κώστα Τσιμίκα ήταν μία ακόμα πρόκληση. Ο Έλληνας μπακ εξουδετέρωσε τον πανάκριβο άσο των «κανονιέρηδων» και ο Ολυμπιακός έφυγε από το Λονδίνο με μία ιστορική πρόκριση.

Στην Αγγλία αναλύουν τα αίτια που ο Πεπέ δεν μπόρεσε να δώσει ώθηση στην ομάδα του και να τη βοηθήσει να περάσει στην επόμενη φάση. «Η τακτική του Ολυμπιακού και της Γουέστ Χαμ περιόρισαν τον Πεπέ και ο Αρτέτα ψάχνεται», αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Κυρίως στέκονται στο γεγονός πως ο Ιβοριανός άσος χρησιμοποιείται στο δεξί άκρο της επίθεσης και έχει γίνει προβλέψιμος, αφού το δεξί του πόδι δεν είναι το καλό. «Πρέπει να γίνει περισσότερο απρόβλεπτος για τον αντίπαλο και να έχει περισσότερες επιλογές», δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα.

«Θα του δείξω στην προπόνηση τι ακριβώς θέλω από αυτόν. Θα γίνει εκείνος ο αμυντικός, ο αριστερός μπακ και εγώ ο εξτρέμ», τόνισε ο Ισπανός προπονητής. Το ρεπορτάζ της Mirror για τον Πεπέ καταλήγει με βεβαιότητα πως ο Αρτέτα θα τον βελτιώσει και το έχει κάνει με παίκτες όπως ο Σανέ και ο Στέρλινγκ.