Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Βέλεθ!

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν εγγράφως τον Άρη ότι έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Βέλεθ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη… βούλα θα πρέπει να θεωρείται ο Φραν Βέλεθ. Μια υπόθεση που εδώ και αρκετό καιρό είχε πάρει τον δρόμο της υλοποίησής της, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει δώσει επί της ουσίας τα χέρια με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Η επιβεβαίωση της συνεργασίας μάλιστα ήρθε μέσω της επίσημης μορφής που δίνει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προφανώς σεβόμενος τη διαδικασία των πλέι οφ και το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει σε αυτά τον Άρη, αποφάσισε να γνωστοποιήσει στους «κίτρινους» τη συμφωνία του με τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Ισπανού αποτέλεσε και ένα από τα «σημεία τριβής» ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και στη διοίκηση της ομάδας πρόσφατα…

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει στείλει ήδη τα έγγραφα στον Άρη τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Φραν Βέλεθ θα είναι στο ρόστερ τους από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Άρη αν θα τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια εναντίον της… μέλλουσας ομάδας του ή και γενικότερα στα πλέι οφ.

Το σίγουρο είναι πως ο Βέλεθ, είναι και επίσημα πια παίκτης του Παναθηναϊκού και αποτελεί τη δεύτερη κίνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του καλοκαιριού μετά τον Καρλίτος.

Μια κίνηση που έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή, αφού ήδη υπάρχουν οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας.