Λούα - Λούα: Τρυπούσε με κατσαβίδι τα λάστιχα του Μπόμπι Ρόμπσον στη Νιούκαστλ! (vid)

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Τρεζόρ Λομανά Λούα - Λούα, μιλώντας για τον σπουδαίο Μπόμπι Ρόμπσον, αποκάλυψε ότι όταν δεν τον έβαζε στα ματς της Νιούκαστλ, τρυπούσε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του με κατσαβίδι!

Λούα - Λούα: Τρυπούσε με κατσαβίδι τα λάστιχα του Μπόμπι Ρόμπσον στη Νιούκαστλ! (vid)

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Τρεζόρ Λομανά ΛούαΛούα στην τηλεοπτική εκπομπή Soccer AM. Ο Κονγκολέζος επιθετικός που πλέον βρίσκεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου και αγωνίζεται για την Πίτερμπρο, αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Νιούκαστλ υπό τις οδηγίες του Μπόμπι Ρόμπσον.

Ο σπουδαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009 σε ηλικία 76 ετών είχε χαρακτηρίσει τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού ως πολλά υποσχόμενο ταλέντο, όμως μετά από όσα είπε ο ποδοσφαιριστής είναι σαφές ότι η σχέση τους ήταν ταραχώδης:

«Κάθε φορά που δεν με έβαζε στα ματς έπαιρνα ένα κατσαβίδι και του τρυπούσα τα λάστιχα», δήλωσε ο ΛούαΛούα για το πέρασμά του από τη «καρακάξες»!

LuaLua puncturing tires

?️"I used to get a screwdriver and puncture his tires" ? ? Lomana LuaLua reveals the extreme way he reacted to being dropped by the late Bobby Robson ?

Posted by Soccer AM on Saturday, 7 March 2020