«ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ...»!

Θα μείνει στην ιστορία αυτή η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ. Θα γίνει τραγούδι για τις επόμενες γενιές. 

«ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ...»!

«Του Μπούκοβι την ομάδαρα...» Με αυτό το σύνθημα μεγάλωσαν οι γονείς μας που έζησαν τον Ολυμπιακό εκείνα τα ένδοξα χρόνια. Κι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει βιώσει στη ζωή του κι άλλες πολύ μεγάλες βραδιές σαν αυτή του Λονδίνου. Αλλά σαν τη συγκεκριμένη, όχι μέχρι τώρα! Μέχρι την επόμενη πρόκριση!

«Του Μαρτίνς την ομαδάρα...» Έτσι θα μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές! Κι είναι πάρα πολύ τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο Emirates και θα διηγούνται στα εγγόνια τους όσα έζησαν εκεί. Είναι πάρα πολύ τυχεροί όσοι συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα. Οι παίκτες θα διαβάζουν εγκώμια όσο ζουν για την απόδοσή τους σε αυτή τη βραδιά-μύθο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον συγκεκριμένο σύλλογο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει παράσημο σε όλη την καριέρα του αυτή την επιτυχία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στα αποδυτήρια με όλη την ένταση της ψυχής του αυτή τη νίκη, ξέρει πολύ καλά τί σημαίνει για το κλαμπ. Για την ακόμη μεγαλύτερη διεθνή καταξίωση μιας ομάδας που εδώ και χρόνια προσπαθεί μόνη της σε συλλογικό επίπεδο να κρατήσει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτή η νίκη δεν είναι μια απλή πρόκριση υπέρβασης. Είχαμε εξηγήσει ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα. Κι ο Ολυμπιακός δεν είναι θαύμα να αποκλείσει την Άρσεναλ. Αλλά για σταθείτε. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ της Premier League, την ομάδα που ήταν πέρυσι φιναλίστ του Europa League και πρόπερσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Κι από την οποία είχε χάσει 1-0 στον Πειραιά.

Τελικά ήταν ένα μικρό θαύμα. Και τελικά ήταν η μεγαλύτερη νίκη και πρόκριση στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μπράβο, πολλά μπράβο ΣΕ ΟΛΟΥΣ!