Σύνθημα Αρτέτα για Ολυμπιακό

Μεγάλη προσοχή στον επαναληπτικό της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό ζητάει από τους παίκτες του ο Μίκελ Αρτέτα. Τι γράφουν στην Αγγλία για την Τούμπα! 

Σύνθημα Αρτέτα για Ολυμπιακό

Καμία διάθεση υποτίμησης δεν υπάρχει από την πλευρά της Άρσεναλ για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα έχει τεράστιο προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίκελ Αρτέτα από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει ότι η επιτυχία της ομάδας του στο πρώτο ματς δεν σημαίνει και πρόκριση. Θεωρεί ο προπονητής της Άρσεναλ πως όλα είναι ακόμη ανοιχτά και ακόμη περισσότερο μετά το «διπλό τίτλου» που έκανε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ και την εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική ομάδα.

Σε δημοσιεύματα στην Αγγλία το βράδυ της Τρίτης σχετικά με το ρεπορτάζ της Άρσεναλ, υπήρχαν θερμά σχόλια για την ελληνική ομάδα και την ποιότητα που έχει, «την οποία είχε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι παρά την ήττα της». Αναφέρεται, επιπλέον, ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και δυσκολότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει η Άρσεναλ σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης, δηλαδή στα νοκ άουτ παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να έχει τη δυνατότητα να αιφνιδιάσει την Άρσεναλ και να την βρει «υπνωτισμένη» ή χαλαρή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Άλλωστε ο Αρτέτα έχει και το παράδειγμα της Τότεναμ και των δύο γκολ που είχε δεχτεί νωρίς από τον Ολυμπιακό η... συμπολίτισσα στο παιχνίδι του φθινοπώρου για το Τσάμπιονς Λιγκ.