Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πέντε ματς σε τρεις μήνες

Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έβγαλε το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Μαζί με τα ματς της Super League 1, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες πέντε φορές σε διάστημα τριών μηνών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πέντε ματς σε τρεις μήνες

Το πρωί της Πέμπτης (20/2, 11:00) στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κληρωτίδα έδειξε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ως ένα από τα ζευγάρια του θεσμού.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μόλις μία φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης τη φετινή σεζόν σε ματς για την 12η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. Από εδώ και στο εξής πάντως, οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι πέντε φορές μέσα σε διάστημα τριών μηνών!

Την αρχή θα κάνει το ματς της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής (23/2, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1. Στο Κύπελλο Ελλάδος με διπλούς νοκ άουτ αγώνες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα τεθούν και πάλι αντιμέτωποι μεταξύ 4 και 5 Μαρτίου στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα, ενώ για την ρεβάνς θα συναντηθούν ξανά στο Καραϊσκάκη μέσα στο διήμερο 22 και 23 Απριλίου.

Τέλος, οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν εκ νέου και για playoffs της Super League 1 δύο ακόμα φορές, σε ματς που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα μεταξύ 7 Μαρτίου και 17 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά οι τρεις από τους μεταξύ τους πέντε αγώνες θα διεξαχθούν στην Τούμπα, ενώ οι δύο θα πραγματοποιηθούν στο Καραϊσκάκη.