Μία ομάδα επανδρωμένη με παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού

Η Κ9 που προπονήθηκε στον Ρέντη στελεχώνεται μόνο με παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού και πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα των τμημάτων υποδομής.

Μία ομάδα επανδρωμένη με παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες του. Έχει επενδύσει πολλά η ομάδα του Πειραιά που θέλει να βλέπει παιδιά από τα τμήματα υποδομής να στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Ένα σημαντικό βήμα για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού έγινε μέσω των σχολών. Για πρώτη φορά ηλικιακό τμήμα του Ολυμπιακού, αποτελείται μόνο από παιδιά των σχολών των «ερυθρολεύκων». Συγκεκριμένα, η ομάδα Κ9 του συλλόγου προπονήθηκε την Δευτέρα (17/2) για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η πρόοδος που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια είναι αλματώδης, με την Ακαδημία να απορροφά όλο και περισσότερους παίκτες από τις σχολές, που με τη σειρά τους επεκτείνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πειραιά και της Αττικής, αλλά και στην ελληνική επαρχία, όπως και στο εξωτερικό (Αμερική, Αυστραλία).

Σε αυτό το πνεύμα και σε αυτή τη βάση, στηρίχθηκε το επίτευγμα της Κ9, που θέτει πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια, με τον πήχη να μπαίνει όλο και ψηλότερα. Πλάι στα παιδιά βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, που συνομίλησε μαζί τους ενώ παρακολούθησε την προπόνηση, που διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Χρήστου Ρόγκα και Μανώλη Ασκούνη.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας