Super League: Mε διαπιστεύσεις οι δημοσιογράφοι στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη»

Την απόφαση της να εκδώσει διαπιστεύσεις σε δημοσιογράφους για τις δυο επόμενες εκδικάσεις της υπόθεσης «ΠΑΟΚ-Ξάνθη» ανακοίνωσε η Super League.

Super League: Mε διαπιστεύσεις οι δημοσιογράφοι στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως θα δώσει διαπιστεύσεις σε ρεπόρτερ για τις επόμενες δυο εκδικάσεις της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθη, στις 21 και 24 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, εξέδωσε η Super League.

Όπως τονίζει στην αρχή της ανακοίνωσης η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω αυξημένου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και περιορισμένου χώρου στην δικαστική αίθουσα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω αυξημένου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και περιορισμένου χώρου στην αίθουσα εκδίκασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, οι εκπρόσωποι ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για να καλύψουν δημοσιογραφικά τις εκδικάσεις της Παρασκευής 21 και της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2020, παρακαλούνται να αποστείλουν στο e-mail social@slgr.gr , μέχρι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, τα παρακάτω στοιχεία:

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ 21 και 24/2/2020

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΜΜΕ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

E-MAIL:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Αιτήματα διαπίστευσης που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα (μετά την καταληκτική ημερομηνία και ώρα), δε θα γίνουν αποδεκτά.

2/ Στην αίθουσα εκδίκασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.) μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφιση της ακροαματικής διαδικασίας και των παρισταμένων.

3/ Λόγω περιορισμένου χώρου στην αίθουσα εκδίκασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, θα καλύπτει δημοσιογραφικά την εκδίκαση ένας δημοσιογράφος ανά ΜΜΕ.

4/ Οι δημοσιογράφοι, εικονολήπτες, τεχνικοί, φωτογράφοι, θα έχουν στη διάθεσή τους την αίθουσα εργασίας ΜΜΕ.

5/ Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν διαπίστευση, να έχουν μαζί τους τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα (ΕΣΗΕΑ-ΕΣΗΕΜΘ-ΠΣΑΤ και άλλα συναφή αναγνωρισμένα δημοσιογραφικά σωματεία/ενώσεις), ή το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας.»