Ποντένσε: «Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός - Πουλήθηκα 20 εκατ. ευρώ στην Premier League»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μιλώντας στο «Canal 11» της χώρα του, διευκρίνισε το ποσό με το οποίο πωλήθηκε στην Γουλβς από τον Ολυμπιακό, ενώ εκθείασε με τα λόγια του τους «ερυθρόλευκους». Σχολίασε ακόμα και την κατάσταση που βίωσε τόσο εκείνος όσο και οι τότε συμπαίκτες του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ποντένσε: «Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός - Πουλήθηκα 20 εκατ. ευρώ στην Premier League»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε παραχώρησε συνέντευξη στο πορτογαλικό «Canal 11», μιλώντας τόσο για τα όσα έζησε ως παίκτης της Σπόριτνγκ Λισαβόνας αλλά και τον τρόπο που έφυγε από τα «Λιοντάρια».

Επίσης, εκθείασε με τα καλύτερα λόγια τον Ολυμπιακό, ενώ διευκρίνισε το ποσό με το οποίο μετακόμισε στο Νησί για την Γουλβς. Τέλος σχολίασε και την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας μαζί με τους Σεμέδο και Σα.

Ο Πορτογάλος ανέφερε αρχικά: «Μου ασκήθηκε έντονη κριτική στη Σπόρτινγκ και όχι μόνο σε εμένα. Έπρεπε να ζήσω με αυτό. Έφυγα πολύ στεναχωρημένος, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Για όλα: Για το πώς ολοκληρώθηκε η σεζόν, για τον τραυματισμό μου που κράτησε καιρό, για το γεγονός ότι δεν έπαιζα, για το ότι δεν αναγνώριζαν τι σήμαινε να υπάρχει Πορτογάλος παίκτης στην ομάδα. Σήμερα όμως μπορώ να κοιτάξω το παρελθόν και να πω ότι πήρα μια σωστή απόφαση, την καλύτερη της ζωής μου».

Ενώ συμπλήρωσε: «Πήγα σε ένα τεράστιο κλαμπ (σ. Ολυμπιακός), πήρα τα παιχνίδια που πήρα και μετά πουλήθηκα με 20 εκατ. ευρώ στην Premier League. Επίσης, βρέθηκα στην εθνική Πορτογαλίας. Ήταν μία σωστή απόφαση».