«Όχι» Βράνιες σε Μπάγεβιτς και εθνική Βοσνίας! (pic)

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επαναφορά του στην εθνική Βοσνίας, με ανάρτηση που δημοσίευσε στον Facebook.

«Όχι» Βράνιες σε Μπάγεβιτς και εθνική Βοσνίας! (pic)

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αποφασισμένος να επαναφέρει τον Όγκνιεν Βράνιες στην εθνική Βοσνίας, όμως η απάντηση του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ ήταν αρνητική.

Με ποστάρισμα του στο Facebook, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο διεθνές στερέωμα και να ενισχύσει τη Βοσνία στους αγώνες με τη Βόρεια Ιρλανδία για τα play off του EURO 2020.

Να αναφέρουμε πως ο Βράνιες έχει 38 διεθνείς συμμετοχές, με τελευταία το Νοέμβριο του 2018. Έκτοτε, παραγκωνίστηκε από την εθνική λόγω (και) του γνωστού σκανδάλου με την τραγουδίστρια Καρλέουσα. Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βοσνίας από τον Μπάγεβιτς άνοιξε ξανά ο δρόμος, όμως ο δυναμικός σέντερ μπακ αποφάσισε να πει οριστικά «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά η ανάρτηση-τοποθέτηση του στο Facebook:

«Μετά από μακρά σκέψη και αφού συζήτησα με την οικογένειά μου, αποφάσισα να μην επιστρέψω στην εθνική ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και όλους τους προηγούμενους ομοσπονδιακούς προπονητές που προσπάθησαν να με πείσουν να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου στα play off. Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου να προκριθούν στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Poslije dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da ne igram više za reprezentaciju Bosne i Hercegovine!...

Posted by Ognjen Vranješ on Thursday, 13 February 2020