Αποκαλυπτική ανάρτηση από την Μαρούπα για τον Σαββίδη

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα με ανάρτηση της στο facebook απάντησε σε όλους όσοι αμφισβητούν το πόρισμα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη και έκανε έκκληση στον Ιβάν Σαββίδη.

Αποκαλυπτική ανάρτηση από την Μαρούπα για τον Σαββίδη

Με το πόρισμα της η ΕΕΑ επιβεβαίωσε την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, αλλά από εκείνη την ημέρα έχει ξεκινήσει μία διαδικασία αμφισβήτησης των όσων διαπίστωσες η Επιτροπή.

Ακόμη και η σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αμφισβητείται και όλο αυτό έφερε την αντίδρασης της Ειρήνης Μαρούπα. Το μέλος της ΕΕΑ με ανάρτηση στο facebook απαντάει σε όλους τους ισχυρισμούς.

Αναλυτικά η Ειρήνη Μαρούπα έγραψε:

«Η απόφαση της επιτροπής (83 σελίδες) δημοσιεύθηκε. Αναλύονται εκεί διεξοδικά τα συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν

1) ότι ο κ Καλπαζίδης απέκτησε την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

2) ότι ο κ Καλπαζίδης είναι παρένθετο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Παρόλα αυτά με έκπληξη διαπιστώνω ότι πολλοί ακόμα παριστάνουν τους χαζούς ή τους στρουθοκαμήλους. Γι αυτό λοιπόν, Ζητώ από τον κ Ιβάν Σαββίδη να χρηματοδοτήσει μια από τις RFA του, να την «αποκτήσω» χωρίς να την αγοράσω, ούτε να μου την δωρίσει, παρόλο ότι δεν είμαι συγγενής του, να αξιοποιήσω την γνωριμία που απέκτησα μαζί του από το ποδόσφαιρο στην εμπορία καπνού στην οποία δραστηριοποιείται, να κάνω συναλλαγές τουλάχιστον 40-50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο με εταιρείες που είναι αποκλειστικά στο όνομα του ίδιου της συζύγου και των παιδιών του.

Να αποκομίζω 6-25 εκ ευρώ τον χρόνο κέρδη από αυτήν και υπόσχομαι σε όλους σας ότι θα έχω αυτεξούσιο, δεν θα του χρωστάω καμία χάρη και στην εταιρεία «μου» θα κάνω μόνη μου κουμάντο! Γιατί δηλαδή; Ο κ Καλπαζίδης είναι καλύτερος στην εμπορία καπνού με έτοιμες δουλειές από τις εταιρείες Σαββίδη; (Αυτά μετά την ακατάσχετη μπουρδολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την απόφαση χωρίς καμία αναφορά στην ΟΥΣΙΑ)».