Ολυμπιακός: «Πονοκέφαλος» Μαρτίνς για τη θέση του δεξιού μπακ στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία (12/2)

Ένα επιπλέον πρόβλημα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί, προέκυψε για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ολυμπιακός: «Πονοκέφαλος» Μαρτίνς για τη θέση του δεξιού μπακ στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία (12/2)

Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει λύση για τη θέση του δεξιού μπακ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία (12/2, 18:00) στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τιμωρίας, ενώ οι Μπρούνο Γκασπάρ και Βασίλης Τοροσίδης αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Σουντανί... τέλος για φέτος - Ρήξη χιαστού

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποβλήθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και η ποινή της κόκκινης κάρτας μεταφέρεται και στο Κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους Γκασπάρ ή Τοροσίδη θα καλύψει το κενό του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Γκασπάρ, προς το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (10/2) αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Δεν εκφράζονται φόβοι ότι η ενόχληση αυτή θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου, ενώ μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Στην αυριανή (11/2) προπόνηση θα φανεί η κατάσταση και των δύο και θα ξεκαθαρίσει ποιος θα καλύψει το κενό του Νορβηγού στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει την πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά το 0-0 στη Φθιώτιδα την προηγούμενη εβδομάδα.