«Σκληρό καρύδι» ο Παντελίδης για Ολυμπιακό

Δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό ο Σάββας Παντελίδης, αλλά τον έχει δυσκολέψει σε κάποιες περιπτώσεις.

«Σκληρό καρύδι» ο Παντελίδης για Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού το απόγευμα της Κυριακής (17.15), με τον Σάββα Παντελίδη που είναι στον πάγκο των Περιστεριωτών το τελευταίο δίμηνο να μην έχει νικήσει ποτέ στην καριέρα του τους Πειραιώτες. Αλλά να τους έχει δυσκολέψει σε κάποιες περιπτώσεις και να τους έχει «κόψει» σημαντικούς βαθμούς ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο.

Τον Σεπτέμβρη του 2017 το Ολυμπιακός-Αστέρας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε λήξει 1-1 με τον Τζούρτζεβιτς να ισοφαρίζει στο τέλος το γκολ του Μανιά. Ενώ πρόπερσι, τον Γενάρη του 2018, ο Αστέρας του Παντελίδη είχε πάρει πάλι 1-1 από τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη κι ήταν ένα αποτέλεσμα που είχε σημάνει την πτώση των Πειραιωτών από την κορυφή με τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο.

Στον Ολυμπιακό έχουν προετοιμαστεί για… ξύλο στο Περιστέρι

Στα υπόλοιπα ματς ο Παντελίδης έχει ήττες από τον Ολυμπιακό αλλά κάποιες δύσκολα. Με τον Αστέρα 2-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στο Φάληρο, με τον Λεβαδειακό 1-2 στην Λιβαδειά. Αλλά και κάποιες πιο εύκολες για τους «ερυθρόλευκους»: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-1, Ολυμπιακός-Ηρακλής 3-0, Ολυμπιακός-Άρης 4-1, με τον Παντελίδη εναντίον του Μαρτίνς.

Η πρώτη κόντρα πάντως του Παντελίδη με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ παλιά, το 2005, σε ένα ματς Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2 για το Κύπελλο.