Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Θύρα 7: «Ξημερώνει η πιο μαύρη μέρα…»

Μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμπλήρωση 39 ετών από τη τραγωδία της Θύρας 7 όταν και είχαν χάσει τη ζωή τους 21 οπαδοί.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Θύρα 7: «Ξημερώνει η πιο μαύρη μέρα…»

Η 8η Φεβρουαρίου είναι η πιο θλιβερή επέτειος του ελληνικού ποδοσφαίρου και η οποία βυθίζει στο πένθος την οικογένεια του Ολυμπιακού. Το Σάββατο συμπληρώνονται 39 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν μετά το τέλος του 21 οπαδοί έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα γι’ αυτή τη θλιβερή επέτειο. Οι «κιτρινόμαυροι» στην ανάρτηση τους αναφέρουν πως «οι 21 ψυχές που χάθηκαν πρέπει να μας δείξουν το δρόμο για το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Ξημερώνει η πιο μαύρη μέρα του ελληνικού αθλητισμού… Του ελληνικού ποδοσφαίρου… Η τραγωδία στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του Σταδίου «Καραϊσκάκης»!

Οι 21 ψυχές που χάθηκαν, πέρα από χρώματα και σημαίες, δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ και αντίθετα πρέπει να μας δείξουν τον δρόμο για το πραγματικό ποδόσφαιρο!

Για το ποδόσφαιρο που οφείλουμε να προστατεύσουμε! Για το ποδόσφαιρο που πρέπει πάντα να ενώνει, να διδάσκει την αγάπη για την ομάδα με σεβασμό στον αντίπαλο και όχι να διχάζει στα όρια του τυφλού φανατισμού και της μισαλλοδοξίας…

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!».

Δείτε και την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ