Τζουγανάτος για ΠΑΟΚ: «Θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης»

Ο δικηγόρος, Δημήτρης Τζουγανάτος με δήλωση απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζοντας πως θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Τζουγανάτος για ΠΑΟΚ: «Θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ ισχυρίστηκε πως ο Δημήτρης Τζουγανάτος έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία «Άργος» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η συγκεκριμένη καταγγελία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήρθε λίγες ημέρες μετά την απόφαση της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα. Ο δικηγόρος, Δημήτρης Τζουγανάτος προχώρησε σε δήλωση στην οποία τονίζει πως «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειας τους».

ΠΑΟΚ: Νέα επίθεση σε Αυγενάκη, Τζουλάκη για τα περί... κουμπαριάς

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Δημήτρης Τζουγανάτος αναφέρει:

«Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.

Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.

Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειας τους».