Μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στον Μάκη Γκαγκάτση

Ο Σάββας Θεοδωρίδης προχώρησε σε μήνυση κατά του Μάκη Γκαγκάτση, του Λευτέρη Δούκα και δημοσιογράφων. Ζήτησε επίσης διενέργεια έρευνας για την εισαγγελέα, Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στον Μάκη Γκαγκάτση

Σε νέες μηνύσεις προχώρησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Συγκεκριμένα ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού μήνυσε τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, τον διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λευτέρη Δούκα και τους δημοσιογράφους Κυριάκο Θωμαΐδη και Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης προσέφυγε στη δικαιοσύνη, διότι θεωρεί πως υποκινούν τη βία και χρησιμοποιούν ρητορική διχασμού, μίσους και έχουμε διέγερση και πρόκληση οπαδικής βίας. Προχώρησε σε αυτή την κίνηση εξαιτίας των δηλώσεων του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος είχε πει πως «θα χυθεί αίμα» και ότι «θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο».

Η αφορμή για να καταθέσει μηνύσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν το γεγονός πως γίνονται συνεχείς επιθέσεις στα μέλη της ΕΕΑ και προσπαθούν να γίνει απαξίωση προσωπικοτήτων και ως χαρακτήρες προκειμένου να μη φτάσει το θέμα της πολυιδιοκτησίας στην αθλητική δικαιοσύνη.

Επίσης ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε και τη διενέργεια έρευνας η οποία αφορά την εισαγγελέα, Βιργινία Σακελλαροπούλου. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ζητήσει να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας από την πλευρά της. Η συγκεκριμένη εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά της ΕΕΑ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για το χρόνο ανακοίνωσης της απόφασης της Επιτροπής για την πολυιδιοκτησία των ΠΑΟΚ, Ξάνθης προκειμένου να ερευνηθεί αν διαπράχθηκαν πλημμελήματα και κακουργήματα. Όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε μετά από ανώνυμη καταγγελία.