ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το σκεπτικό της απόφασης γράφεται στα γραφεία του Ολυμπιακού»

Νέα ανακοίνωση -με ποινικά κολάσιμες εκφράσεις- εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή τα γεγονότα μετά την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και τη Ξάνθης.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το σκεπτικό της απόφασης γράφεται στα γραφεία του Ολυμπιακού»

Σε κυνήγι μαγισσών επιδίδεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που παρότι σώθηκε από την αλλαγή του νόμου σε μια νύχτα, ψάχνει εχθρούς σε Κυβέρνηση, ΕΕΑ και Ολυμπιακό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα τελευταία γεγονότα γύρω από την ΕΕΑ μέσω paokfc.gr.

Μια ακόμη μέρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου και φυσικά καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με ποιες συνθήκες και νομικά (sic) επιχειρήματα εισηγήθηκαν τα παρανόμως ορισθέντα μέλη της Αυγενάκειας Επιτροπής, τα οποία τις τελευταίες ώρες αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, κάτι που παρουσιάζει και το πραγματικό ύφος της Επιτροπής.

Για όλες τις ακριτομυθίες τους και τον τρόπο που εισηγήθηκαν θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού όσα ειπώθηκαν ενισχύουν την καταγγελία μας ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών.

Μετά την ενοχική παραίτηση Μπραουδάκη, περιμένουμε και τις παραιτήσεις των συμμοριτών Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη (ακρογωνιαίος λίθος στο τρίγωνο της διαπλοκής ΣουλούκουΤζουγανάτοςΦαραντούρης), όπως και της κ.Μαρούπα που με τόση αυθαιρεσία κι επιπολαιότητα δηλώνει ψευδή γεγονότα χωρίς καμία βάση.

Δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς, περιμένοντας το σκεπτικό, που πλέον είναι βέβαιο πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, το νομικό τμήμα της οποίας όμως σήμερα έχει φόρτο εργασίας αφού ξεκίνησε η δίκη των στημένων αγώνων και ο εντολέας του Λευτέρη Αυγένακη, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων.