«Ανεβαίνει» ο Χασάν για τον Ολυμπιακό

Ο Αιγύπτιος φορ βρίσκεται πλέον αρκετά ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τον Ιανουάριο.

«Ανεβαίνει» ο Χασάν για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτές τις κεραίες του παντού στην αγορά του εξωτερικού. Και για φορ, και για στόπερ (εφόσον φύγει ο Μεριά), και για χαφ (αν τεθεί θέμα πώλησης του Καμαρά, και φυσικά και για αριστερό μπακ εφόσον επανέλθει η Νάπολι για τον Τσιμίκα.

Από το καλοκαίρι πιέζει για Ολυμπιακό ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Όχι στην κορυφή, αλλά έχει αρκετές συμπάθειες εντός Ρέντη και για αυτό το λόγο, παρόλο που ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με τραυματισμούς, δεν θα έλεγε «όχι» ο Μαρτίνς στην απόκτησή του.

A Bola: Σκέψεις από τον Ολυμπιακό για επιστροφή Χασάν

Μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει συζητήσεις με έναν επιθετικό από καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το όνομά του για ευνόητους λόγους. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος «στόχος» υπήρξε στόχος και άλλων συλλόγων και έπρεπε ο Ολυμπιακός, όπως έκανε με την περίπτωση του 17χρονου Φαντζέ Τουρέ από την Γουινέα, να κάνει τις όποιες συζητήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα.

Χασάν: Φεύγει από την Μπράγκα, τον θέλει (και) η Μπρίστολ Σίτι

Από χθες το βράδυ φαίνεται ότι έχει πάει λίγο πιο πίσω η συγκεκριμένη περίπτωση και έχει «ανέβει» ο Χασάν. Το αν θα αποκτηθεί ή όχι, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αυτό που μπορούμε να πούμε τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Αιγύπτιος φορ έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.