Από το καλοκαίρι πιέζει για Ολυμπιακό ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος φορ της Μπράγκα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του εδώ και έξι μήνες ότι θα ήθελε να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα.

Από το καλοκαίρι πιέζει για Ολυμπιακό ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν φεύγει οριστικά από την Μπράγκα. Μπορεί επισήμως να μην έχει ανακοινωθεί η πρόθεση των «αρσεναλίστας», αλλά πλέον το γνωρίζουν και οι… πέτρες στη βόρεια Πορτογαλία ότι ο Αιγύπτιος φορ δεν πρόκειται να βγάλει τη χρονιά στην Ιβηρική.

Είναι γνωστό επίσης ότι ο Χασάν έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και θεωρεί ότι έχοντας ως συμμάχους τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες και τον Πέδρο Μαρτίνς που τον έχει σε τεράστια εκτίμηση, μπορεί να ξαναπιάσει λιμάνι.

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει κάποια κίνηση προς την Μπράγκα για την απόκτησή του. Ωστόσο, στην Πορτογαλία το έχουν ως δεδομένο ότι ο Χασάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην κόκκινη λίστα. Απλώς, δεν «παίζει» μόνος του. Στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλον έναν φορ, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για τον Χασάν, τότε ο Αιγύπτιος θα πιέσει αρκετά από την πλευρά του για να επιτευχθεί η μεταγραφή. Όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι δηλαδή, αλλά η Μπράγκα το συζητούσε μόνο με πρόταση 4 εκ. ευρώ. Επρόκειτο φυσικά για χρήματα που δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρει από πουθενά ο πορτογαλικός σύλλογος και όπως αποδείχθηκε δεν τα βρήκε, καθώς ο Χασάν έμεινε στους «αρσεναλίστας».

Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και η τιμή του έχει πέσει αρκετά.

Όσο για την Πάκος Φερέιρα που όντως εξετάζει την περίπτωση του Αιγύπτιου; Δεν θα έχει καμία τύχη αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να μπει στο «παιχνίδι». Ο Χασάν εδώ και πολύ καιρό έχει δείξει την προτίμηση του προς… Πειραιά μεριά. Απλώς, κι εκείνος περιμένει στο ακουστικό του.