Νέες μηνύσεις Σάββα Θεοδωρίδη!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε νέες μηνύσεις για εγκληματική οργάνωση σε βάρος Περέιρα, Φωτιά, Ευαγγέλου, Κουκουλάκη και μέλη της ΚΕΔ. 

Νέες μηνύσεις Σάββα Θεοδωρίδη!

Οι ορισμοί της ΚΕΔ και η επιστροφή των διαιτητών Φωτιά και Ευαγγέλου μόλις δύο αγωνιστικές μετά τα όσα είχαν συμβεί από την πλευρά τους στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό, με την ακύρωση του κανονικού γκολ του Σουντανί και το πέναλτι που δεν είχε δοθεί υπέρ των ερυθρόλευκων, οι οποίοι είχαν διαρρεύσει από την Τρίτη στις τάξεις των Πειραιωτών και επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη με τη δημοσιοποίησή τους, οδήγησαν σε νέες νομικές αντιδράσεις τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ήδη έχουν κατατεθεί νέες μηνύσεις εκ μέρους του, σε βάρος του Μέλο Περέιρα, του Μιχάλη Κουκουλάκη, μελών της ΚΕΔ, αλλά και των ίδιων των διαιτητών Φωτιά και Ευαγγέλου, με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Η αντίδραση από την πλευρά του κ. Θεοδωρίδη ήταν άμεση, σε συνέχεια της δικαστικής μάχης που δίνει σε βάρος των μελών της διαιτησίας το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον των διαιτητών της αναμέτρησης στον Βόλο.