«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»: Ομάρ: «Μπορούμε καλή πορεία στην Ευρώπη»

Με συνέντευξη του Ομάρ Ελαμπντελαουί κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του περιοδικού του Ολυμπιακού. Μπορείτε ακόμη να διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα για τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και το μπάσκετ.

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»: Ομάρ: «Μπορούμε καλή πορεία στην Ευρώπη»

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag» και το οποίο μπορείτε να ξεφυλλίσετε παρακάτω. Στις σελίδες του επίσημου περιοδικού του Ολυμπιακού θα βρείτε συνέντευξη του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την πρόκληση της Ευρώπης για τον Ολυμπιακό.

Ακόμα μπορείτε να βρείτε ανασκόπηση του 2019 για τον Ερασιτέχνη και καταγραφή των σημαντικών επιτευγμάτων του. Επίσης μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Διευθυντή Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνη Πίκουλα και θέμα για τους ρέκορντμαν της ομάδας μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Όσον αφορά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλάει:

Για το ποια συμμετοχή από τις 100 ξεχωρίζει: «Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ένα παιχνίδι, καθώς υπήρξαν τόσες πολλές αναμνήσεις, αλλά ίσως το ενάντια στον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια όταν κερδίσαμε 1-0 και σκόραρα, το θυμάμαι πολύ καλά».

Για το περιβραχιόνιο: «Να μπορώ να είμαι ο αρχηγός είναι κάτι που φυσικά με κάνει πολύ περήφανο και το εκτιμώ πολύ αλλά το γεγονός ότι ήμουν σε θέση να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού για 100 παιχνίδια πρωταθλήματος –και νομίζω ότι συνολικά με όλους του αγώνες φτάνουν γύρω στα 150 παιχνίδια- είναι μεγάλη τιμή για μένα. Έτσι θα έλεγα ότι πιο σημαντικό είναι τα παιχνίδια».

Για τα όνειρα του: «Προσωπικά εξακολουθώ να θέλω να συνεχίζω να παίζω και να βελτιώνομαι ως παίκτης, είμαι πάντα πεινασμένος για κάτι περισσότερο, γι’ αυτό θέλω μόνο να συνεχίσω να παίζω. Όσο για την ομάδα, είναι σαφές ότι έχουμε τους στόχους που θέλουμε, αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ότι είναι δικό μας και να είμαστε οι πρωταθλητές στην Ελλάδα. Επίσης θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, που είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».