Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη»

Με ανακοίνωση  τους οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν τον πρώην εμβληματικό αρχηγό των «ερυθρολεύκων», Ηλία Ρωσίδη. 

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη»

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με ανακοίνωση τους αποχαιρέτησαν τον Ηλία Ρωσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τιμή και δόξα στον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη»: Ανακοίνωση του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τον Ηλία Ρωσίδη.

Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του μεγάλου αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Ηλία Ρωσίδη.

«Έφυγε» ο Ηλίας Ρωσίδης

Ο θρυλικός αρχηγός της υπερομάδας της δεκαετίας του 50 κατέκτησε 9 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, πολλά νταμπλ και αγωνίστηκε στο Θρύλο 13 χρόνια ενώ ήταν αρχηγός στην Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 11 συνεχή χρόνια και ήταν ο πρώτος επιθετικός αμυντικός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλό σου ταξίδι θρυλικέ αρχηγέ»

Ο Ηλίας Ρωσίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού συμμετέχοντας σε πάνω από 500 αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος δημιούργησε με τη σύζυγο του Αντωνία σπουδαία οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά και εγγόνια ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους όλων των ομάδων.

O Eρασιτέχνης αποχαιρέτησε τον «Θρύλο» του: «Ηλία Ρωσίδη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Ο Αρχηγός μας πλέον θα βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού που λάτρεψε από τον ουρανό του γηπέδου Καραΐσκάκη εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΗΛΙΑ ΡΩΣΙΔΗ.»