Όταν ο Μαρτίνς θα «τελείωνε» τον Μασούρα

Το εξτρά κίνητρο του Γιώργου Μασούρα για το ματς του Ολυμπιακού στον Βόλο και τι απέδειξε η αντίδρασή του μετά την αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.  

Όταν ο Μαρτίνς θα «τελείωνε» τον Μασούρα

Υπήρξε άτομο που άκουσα με τα αυτιά μου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να λέει ότι με την αλλαγή που έκανε ο Μαρτίνς στον Μασούρα πριν από το τέλος του ημιχρόνου, τον «τελείωσε». Και ότι άντε να ξαναβρεί το κουράγιο ο ποδοσφαιριστής να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό, με τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε αυτή την ομάδα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο διεθνής άσος είναι ξανά σε πρώτο πλάνο. Πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα ματς. Στην Τρίπολη. Και το έκανε ξανά αμέσως μετά. Δύο γκολ στο ίδιο ματς. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Με την Λάρισα.

Ότι ο Μασούρας είναι ένας πολύ καλός παίκτης, δεν χρειαζόταν αυτό το μικρό σερί για να το καταλάβουμε. Ούτε επειδή έπρεπε να γίνει αλλαγή με τον ΠΑΟΚ, σήμαινε ότι δεν είναι καλός παίκτης. Αλλά είναι αλήθεια ότι σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, πολλά πράγματα δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να υπάρξει άμεση αντίδραση. Θέλει προσωπικότητα. Θέλει «καρύδια». Και φυσικά χρειάζεται στήριξη.

Ο 25χρονος άσος έχει προσωπικότητα. Και πήρε την καλύτερη δυνατή στήριξη από τον Μαρτίνς. Βασικός στον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Βασικός σε όλα τα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν. Ασίστ στο Αγρίνιο. Δύο γκολ στην Τρίπολη. Δύο γκολ με την Λάρισα. Ούτε ο Μαρτίνς «τελείωσε» τον Μασούρα, ούτε ο Μασούρας έχει τελειώσει τη δουλειά του για το 2019. Διότι την Κυριακή στον Βόλο μπορεί να κάνει για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό τρίτο σερί παιχνίδι με γκολ.

Με τον Πανιώνιο, το έχει κάνει για... πέντε σερί παιχνίδια, να σκοράρει για το πρωτάθλημα. Πέρυσι στα τέλη Οκτώβρη μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, το σερί ήταν ασταμάτητο. Με Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα. Με τον Ολυμπιακό μπορεί να μοιάζει πιο δύσκολο, αλλά για έναν παίκτη που «σηκώθηκε» αμέσως έπειτα από μια πολύ δύσκολη στιγμή, τίποτα πλέον δεν φαντάζει και δεν είναι ακατόρθωτο...